Over ons

Augustus 2003 Tijdens mijn vakantie aan het befaamde Lac du Der kom ik in contact met 2 sympathieke vissers uit Den Haag. De gebroeders Hertogs bevissen vanaf onze camping het zuid- bassin. En niet zonder succes. De vakantie wordt er eentje om nooit meer te vergeten. En we wisselen gegevens uit om contact met elkaar te houden.

De jaren vliegen voorbij en in 2011 word ik door Martin benaderd om op zoek te gaan naar goed aas. Martin zijn vaste leveranciers lopen te sjoemelen met hun aas wat zorgt voor slechte vangsten en geen vertrouwen. We hadden het gevoel dat er te weinig ingrediënten werden toegevoegd. Al snel komen we tot de conclusie om zelf ons aas samen te gaan stellen. Daarom hebben we besloten om boilies te draaien die naast de speciale basismix 45% aan food, liquids en triggers bevatten. We hebben samen ruim 50 jaar karper-ervaring. En met deze kennis zijn we aan de slag gegaan. Wat resulteerde in onze eerste boilies: Redcrab en Spicyliver.

Vanaf het moment dat we met deze boilies zijn gaan vissen, liepen de vangsten weer op en kwam het vertrouwen terug. Mede door de goede resultaten kregen we steeds vaker de vraag of dit aas ook te koop was. 3 seizoenen later in de lente 2014 hebben we de knoop doorgehakt en zijn we begonnen met Myproductsbaits, dat nu ondertussen alweer 5 jaar op de markt is. De afgelopen 5 jaar zijn voorbijgevlogen, vele records zijn reeds verbroken en meerdere soorten boilies zijn aan de range toegevoegd. Voor alle soorten wateren is er een boilie. Zoet, zout, fish of kruidig, je kunt het vinden in ons assortiment. Om de range af te maken, hebben we voor iedere boilie matchende pop-ups en een liquid booster. Ik ben als ontwikkelaar dan ook erg trots op onze producten en kan iedereen aanraden om deze eens te proberen.